ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
https://www.reweb.gr/kataskevi-eshop/

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Εύχρηστες Γρήγορες ιστοσελίδες

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμικές ιστοσελίδες

Δυναμική ιστοσελίδα ή Δυναμικό website είναι η ιστοσελίδα που έχει μενού διαχείρισης (CMS) όπου μπορούμε να συνδεόμαστε και να αλλάζουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εύκολα και γρήγορα. Το πρόγραμμα διαχείρισης είναι στην ελληνική γλώσσα και πολύ εύκολο στη χρήση.

Η δυναμική ιστοσελίδα είναι μια ενεργή σελίδα που αλληλοεπιδρά με τους χρήστες της, δίνοντας τους πολλές δυνατότητες όπως πχ να σχολιάσουν , να ψηφίσουν, να λαμβάνουν email (νέα του site, προσφορές κα). Η σχέση πομπού- δέκτη κάνει τους χρήστες(δέκτες) να ξανά επισκέπτονται στην ιστοσελίδα.

Αλλάζοντας και ανανεώνοντας το περιεχόμενο του website σας έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσετε τις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων είναι πιο δύσκολη από τις στατικές ιστοσελίδες. Η δυσκολία εξαρτάται από τις δυνατότητες που θα περιλαμβάνει η δυναμική σελίδα και ο χρόνος υλοποίησης είναι μεγαλύτερος από ότι για ένα απλό website.

Ο διαχειριστής και μόνο έχει τον έλεγχο του περιεχομένου της σελίδας μέσα από την κονσόλα διαχείρισης. Η κονσόλα διαχείρισης της σελίδας έχει μοναδικό κωδικό πρόσβασης (password). Στην κονσόλα δεν μπορούν να εισέλθουν σε αυτή οι χρήστες της δυναμικής ιστοσελίδας.

Εκμάθηση του συστήματος

Μετά την δημιουργία και κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε στο σύστημα διαχείρισης της δυναμικής ιστοσελίδας σας. Έπειτα θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή προσθέτετε περισσότερες πληροφορίες(ευχές για Χριστούγεννα και Πάσχα, προσφορές).

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε προγραμματισμό ή ξένες γλώσσες για να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας.

Ασφάλεια δυναμικής ιστοσελίδας

Επειδή δίνουμε τεράστια βαρύτητα στην ασφάλεια των ιστοσελίδων και θέλουμε οι πελάτες μας να μας εμπιστεύονται, με συνεχείς ενημερώσεις ασφαλείας της εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης καταφέρνουμε να διατηρούμε ασφαλείς όλες τις ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε .

Κόστος δυναμικής ιστοσελίδας

Η δυναμική ιστοσελίδα έχει μεγαλύτερο κόστος από μια στατική ιστοσελίδα αλλά είναι πιο οικονομική διότι κάνετε αλλαγές μόνοι άμεσα και χωρίς επιπλέον χρέωση.

Είναι η λύση που ταιριάζει σε όλους όσους γνωρίζουν πόσο ισχυρό είναι το internet.
Ασφάλεια δυναμικής ιστοσελίδας
crossmenu