ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

E-shop που κάνουν πωλήσεις​

Κατασκευή ιστοσελίδων

Σύνδεση με Ελληνικές τράπεζες

Μιλώντας για τη σύνδεση του e-shop σας με Ελλήνικες τράπεζες αναφερόμαστε σε κάποια απο τις τέσσερις συστημικές τράπεζες της Ελλάδας (Eurobank, Πειραιώς, Εθνικη, Alpha Bank) , αλλά ας τα πάρουμε απο τη αρχή.

Αποφασίσατε να κάνετε ένα e-shop, κάνατε έρευνα αγοράς για το αντικείμενο τα προϊόντα, τις εγκαταστάσεις και έφτασε η ώρα να ξεκαθαρίσετε που θα πούλατε, πως θα πουλάτε και τι θα χρεώνετε. Στη reweb ερχόμαστε να κάνουμε αυτό το μπέρδεμα λίγο πιο βατό.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε τις εξής δύο έννοίες: Μεταφορικά, Τρόποι πληρωμής.

Μεταφορικά είναι οτιδήποτε xρεώνετai επιπλέον απο τη συνολική τιμή της παραγγελίας ώστε να μεταφερθεί στον προοοριμό της, συνήθως υπάρχουν ζώνες μεταφορικών πχ. Εντός Αττικής, Εκτός Αττικής. Όλα αυτα θα τα καθορίσετε αφού πρώτα μιλήσετε με κάποια μεταφορική πχ.ΕΛΤΑ, Speedex.

Τρόποι πληρωμής είναι οι τρόποι που ο πελάτης επιλέγει να πληρώσει την παραγγελία του με πιο συνηθισμένες την κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή και πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Πληρωμή με πιστωτική/χρωστική

Για να μπορεί να γίνει λοιπόν πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κάτι που εκτός απο ανάγκη στη σημερινή εποχή, είναι προαπαιτούμενο για να μπείτε στις μεγάλες πλατφόρμες όπως Skroutz.gr και Bestprice.gr, αφού γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες απο την πλευρά του επιχειρηματία με την τράπεζα – αίτηση συνεργασίας με την τράπεζα στην οποία αναφέρονται και τεχνικά στοιχεία για το ηλεκτρονικό του κατάστημα – έπειτα γίνεται η εγκατάσταση ενός προσθέτου το οποίο επιτρέπει τη αγορά προϊοντων μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ρυθμισή του και δοκιμαστικες αγορές στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας, αφού ολοκληρωθούν οι δοκιμαστικές δοκιμές το e-shop πλέον έχει συνδεθει με κάποια απο τις προαναφερόμενες τράπεζες.

Σημειώνουμε ότι με όποια τράπεζα και να επιλέξετε να συνεργατείτε μπορείτε να δέχεστε πληρωμές απο όλες τις κάρτες.
crossmenu