ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

E-shop που κάνουν πωλήσεις​

Κατασκευή ιστοσελίδων

Σύνδεση με Ελληνικές τράπεζες

Μιλώντας για τη σύνδεση του e-shop σας με τις Ελληνικές τράπεζες αναφερόμαστε σε κάποια από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες της Ελλάδας (Eurobank, Πειραιώς, Εθνικη, Alpha Bank) , αλλά ας τα πάρουμε από τη αρχή.

Αποφασίσατε να κάνετε ένα e-shop, κάνατε έρευνα αγοράς για το αντικείμενο, τα προϊόντα, τις εγκαταστάσεις και έφτασε η ώρα να ξεκαθαρίσετε που θα πουλάτε, πως θα πουλάτε και τι θα χρεώνεται. Στη reweb ερχόμαστε να κάνουμε αυτό το μπέρδεμα λίγο πιο βατό.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε τις εξής δύο έννοιες: Μεταφορικά, Τρόποι πληρωμής.

Μεταφορικά είναι οτιδήποτε χρεώνεται επιπλέον απο τη συνολική τιμή της παραγγελίας ώστε να μεταφερθεί στον προορισμό της, συνήθως υπάρχουν ζώνες μεταφορικών π χ. Εντός Αττικής, Εκτός Αττικής. Όλα αυτα θα τα καθορίσετε αφού πρώτα μιλήσετε με κάποια μεταφορική π χ. ΕΛΤΑ, Speedex.


Τρόποι πληρωμής είναι οι τρόποι που ο πελάτης επιλέγει να πληρώσει την παραγγελία του με πιο συνηθισμένες την κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή και πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική

Για να μπορεί να γίνει λοιπόν πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κάτι που εκτός από ανάγκη στη σημερινή εποχή, είναι προαπαιτούμενο για να μπείτε στις μεγάλες πλατφόρμες όπως Skroutz.gr και Bestprice.gr. Αφού γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του επιχειρηματία με την τράπεζα – αίτηση συνεργασίας με την τράπεζα στην οποία αναφέρονται και τεχνικά στοιχεία για το ηλεκτρονικό του κατάστημα – έπειτα γίνεται η εγκατάσταση ενός πρόσθετου το οποίο επιτρέπει την αγορά προϊόντων μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ρύθμιση και δοκιμαστικες αγορές γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας. Αφού ολοκληρωθούν οι δοκιμαστικές δοκιμές το e-shop πλέον έχει συνδεθεί με κάποια από τις προαναφερόμενες τράπεζες.

Σημειώνουμε ότι με όποια τράπεζα και να επιλέξετε να συνεργαστείτε μπορείτε να δέχεστε πληρωμές από όλες τις κάρτες.
crossmenu