ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

GOOGLE MY BUSINESS

Καταχώρηση και στίγμα στο Google Maps

Google my Business

Δημιουργία Google my Business

Στη reweb πιστευούμε οτι η δημιουργία ενος λογαριασμού Google my Business είναι μια κίνηση που κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να κάνει. Δεν είναι μια καταχώρηση επιχείρησης σε έναν σκονισμένο χοντρό κατάλογο που κανείς δεν ανοίγει, αλλά μια καταχώρηση της επιχείρησης σας στον λεπτομερέστερο και πιο διαδεδομένο χάρτή που υπήρξε ποτέ, αυτόν της Google.

Φτιάχνοντας λοιπόν ένα εταιρικό προφιλ Google my Business μπαίνετε αυτόματα σε όλες τις συσκευές, tablet, κινητά τηλέφωνα, σταθερούς υπολογιστές, και όποιος επισκέπτεται την επιχείρηση σας μπορεί να σχολιάσει σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ακόμα και κάποιος που ψάχνει οδηγίες στο κινητό του τηλέφωνο κοντά στην επιχείρηση σας σας βλέπει στο χάρτη.

Στο προφίλ ενός Google my Business λογαριασμού μπορούν να προστεθουν εικόνες, βίντεο, μια μικρή περιγραφή της επιχείρησης σας, το site σας, ωράριο λειτουργείας, ακόμα και οδηγίες στο πως να έρθει κάποιος, ενώ εμφανίζεται και στις αναζητήσεις του google, αυξάνοντας τις πιθανότητες της επιχείρησης σας να υπερτερήσει του ανταγωνισμου.
Google My Business
crossmenu