ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

SEO ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Search Engine Optimization

Προώθηση ιστοσελίδων

SEO στόχος τα πρώτα αποτελέσματα της Google

SEO (Search Engine Optimisation) είναι όλες εκείνες οι ενέργειες-επεμβάσεις που γίνονται για την βελτίωση της κατάταξης μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Αποτελείται από το On Page Seo και το Off Page SEO.
Τις τελευταίες δεκαετίες οι μηχανές αναζητήσεις «έψαχναν» έναν τρόπο αξιολόγησης για να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα στον χρήστη. Για να επιτευχθεί αυτό, έλαβαν υπόψη τους, τους On page Seo και τους Off Page Seo παράγοντες αξιολόγησης.
On page SEO είναι ο ειδικός προγραμματισμός που γίνεται πάνω στη σελίδα, ώστε <<να διαβάζονται>> τα περιεχόμενα της τέλεια και με συγκεκριμένη σειρά από τις μηχανές αναζήτησης.
Μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητο να διαφημίζεται μέσω άλλων ιστοσελίδων, όπως επίσης και μέσω των social media. Η Google αξιολογεί αυτές τις αναφορές ως παράγοντες αξιολόγησης Off Page Seo.

Αν μια επιχείρηση δεν εμφανίζεται στην 1η σελίδα αναζητήσεων της Google έχει αυτόματα αποτύχει στον τομέα της προώθησης. Αυτό συμβαίνει γιατί σπάνια κάποιος θα πάει στη 2η σελίδα αποτελεσμάτων μιας και αν δεν βρει αυτό που ψάχνει θα αλλάξει τη λέξη ή φράση αναζήτησης.

Κόστος SEO

Το κόστος για την προώθηση ( SEO ) εξαρτάται από το βαθμό δυσκολία ο οποίος με τη σειρά του εξαρτάται από τον ανταγωνισμό που υπάρχει στις λέξεις-κλειδιά. Μετά από έρευνα επιλέγουμε τις λέξεις- κλειδιά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν ώστε να βγαίνει η ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Η επιλογή των keywords πρέπει να είναι εύστοχη μιας και οδηγεί σε μεγάλη και δωρεάν επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα.

Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα προώθησης πελάτη μας σε χρονικό διάγραμμα ενός έτους:
SEO (Search Engine Optimisation)
crossmenu