ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ FACEBOOK

Graphic elements design

Κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός facebook

Σε έναν κόσμο που περιστρέφεται γύρω απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πολυ σημαντικό για μία επιχείρηση να βρίσκεται πάνω στον κόσμο και οχι να είναι απλός παρατηρητης. Για τη reweb το πιο σημαντικό μεσό κοινωνικής δικτύωσης, αυτό που αξίζει για μια επιχείρηση να επεδύσει είναι το facebook. Όχι επειδη απο το facebook πλεόν κρίνονται απο σχέσεις μέχρι πολέμοι, αλλά γιατί είναι πρώτο σε δημοφιλία με 1.50 δισεκατομμύρια χρήστες ενεργούς κάθε μήνα και κυρίως γιατί μας δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μια καλή παρουσία – διαφήμιση.

Αρχικά, αναλαμβάνουμε να σας δημιουργήσουμε το εταιρικό σας προφίλ, η εταιρική σελίδα δεν έχει καμμία σχέση με την προσωπική, οι γραφίστες μας θα αναλάβουν το εταιρικό banner σας, επίσης είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε πως πρέπει να τη διαχειστείτε, τι ύφος πρέπει να έχουν οι αναρτήσεις σας, πώς πρέπει να ανεβάζετε τα προϊοντα σας -σε κάποιες περιπτώσεις ανάλογα το CMS μπορείτε να ανεβάζετε προϊόντα στο facebook άμεσα απο το διαχειριστικό σας-, να σας δώσουμε ιδεές για διαγωνισμούς κτλ
Σχεδιασμός Facebook

Facebook ads - facebook Pixel

Αφού λοιπόν γίνει η αρχή και η εταιρία αποκτήσει εταιρικό προφίλ, ακολουθούν τα προνόμια που προσφέρει το facebook με αρχή τις facebook ads, τις διαφημίσεις του facebook που για μια εταιρία μπορεί να είναι η μέθοδος για να ανοιχτεί σε νέα ακροατήρια αφού όταν στήνεται μια διαφήμιση facebook ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ότι ακροατήριο θέλει (περιοχή, φύλο, ηλικία είναι οι βασικές παράμετροι).

Συνεχίζοντας προχωράμε στο facebook pixel, ένα απίστευτα δυνατό εργαλείο, αυτό που κάνει είναι ότι όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας και κάνει κάποια ενέργεια (για παράδειγμα, αγοράζει κάτι), ενεργοποιείται το facebook pixel που έχουμε συνδέσει με το e-shop μας και αναφέρει αυτήν την ενέργεια στο facebook. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζουμε πότε ένας πελάτης προχώρησε σε αγορά αφού είδε τη διαφήμισή στο Facebook. Μπορούμε επίσης να προσεγγίσουμε ξανά αυτόν τον πελάτη χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο κοινό και όταν συμβαίνουν όλο και περισσότερες αγορές στον ιστότοπο, το Facebook βελτιώνει την προβολή των διαφημίσεών σας σε άτομα που είναι πιο πιθανό να προβούν σε ορισμένες ενέργειες.

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι υπάρχουν πολλά project του facebook που δεν είναι τόσο διαδεδομένα στην Ελλάδα, όπως διάφορα stores που σου επιτρέπουν να δικτυώσεις το e-shop σου με το facebook και να κάνεις πωλήσεις απευθείας από το facebook, τεχνογνωσίες που στην reweb γνωρίζουμε καλά και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε ώστε να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.
crossmenu