ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
background facebook διαφημίσεις

FACEBOOK ADS

προώθηση ιστοσελίδας με facebook ads

Facebooks Ads

Facebook Ads

Το facebook είναι το πιο διαδεδομένο μέσο επικοινωνίας. Επειδή 9 στους 10 διαθέτουν ένα προσωπικό προφίλ είναι πολύ χρήσιμο μια εταιρία να έχει έντονη παρουσία στο facebook. Συγκεκριμένα υπάρχει η δυνατότητα πληρωτικής διαφήμισης παρόμοια με το Google Adwords. Με βασική διαφορά ότι εδώ μία εταιρία μπορεί να στοχεύσει τον τρόπο προβολής της διαφήμισής της. Δηλαδή, μπορεί η διαφήμιση σας να προβάλλεται για παράδειγμα μόνο σε γυναίκες ή σε συγκεκριμένο target group.

Διαχείριση σελίδας στο facebook

Ερασιτεχνικά μπορεί ο οποιοσδήποτε να διαχειριστεί και να χειριστεί μια σελίδα στο facebook. Η παρουσία όμως μιας εταιρίας είναι μια σύνθετη διαδικασία, για το λόγο είμαστε δίπλα σας απλοποιώντας και κάνοντας τα πάντα για εσάς. Το προσωπικό μας κάνοντας καθημερινά έρευνα ανεβάζει στο προφίλ της εταιρίας σας ενημερώσεις, προσθέτοντας παράλληλα καθημερινά καινούριους «φίλους» .

Η εξειδίκευσή μας προσφέρει μια επαγγελματική προβολή της επιχείρησης σας στο Facebook και μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση των διαφημίσεων στο Facebook.

Εάν θέλετε να αναλάβουμε την προβολή και τη διαχείριση της εταιρίας – επιχείρησής σας στο facebook επικοινωνήστε μαζί μας.
Διαφήμιση στο Facebook
crossmenu