ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
background μετατροπή ιστοσελίδας σε δυναμική

ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετατροπή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων

Μετατροπή ιστοσελίδας σε δυναμική

Οι στατικές σελίδες με την παραδοσιακή τους μορφή με την επικράτηση των CMS πχ. WordPress πλέον τείνουν προς την εξαφάνιση με μοναδικές εξαιρέσεις κάποιες κατηγορίες στατικών σελίδων όπως τα Microsite και οι Landing Pages.

Αυτό οφείλεται στο ότι στις δυναμικές σελίδες ο διαχειριστής όταν θέλει να επεξεργαστεί το περιεχόμενο της σελίδας έχει γραφικό – διαχειριστικό περιβάλλον οπού μπορεί να επεξεργαστεί πολλά από τα στοιχεία της σελίδας, ενώ στις στατικές σελίδες ο διαχειριστής πρέπει να είναι και προγραμματιστής, αφού έχει πρόσβαση μόνο σε κώδικα (html, css, javascript).

Τι διαφορά μπορεί όμως να έχει μια στατική από μια δυναμική σελίδα εικαστικά;
Η απάντηση εδώ είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις ο χρήστης βλέπει ένα εικαστικά άρτιο αποτέλεσμα, αλλά οι δυναμικές σελίδες έχουν απείρως μεγαλύτερη λειτουργικότητα και κάνουν σύνθετα πράγματα με τη βοήθεια προσθέτων που στις στατικές σελίδες είτε δε γίνονται, είτε χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο budget για να γίνουν.

Στη reweb με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να μετατρέψουμε τη στατική ιστοσελίδα σας σε δυναμική δίνοντας εικαστικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τεχνικά μια τεράστια αναβάθμιση στην ιστοσελίδα σας.

Μετατροπή ιστοσελίδας σε δυναμική
crossmenu