Μετατροπή ιστοσελίδας

ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατασκευή ιστοσελίδων

Μετατροπή ιστοσελίδας σε δυναμική

Οι στατικές σελίδες με την παραδοσιακή τους μορφή με την επικράτηση των CMS πχ. WordPress πλέον τείνουν προς την εξαφάνιση με μοναδικές εξαιρέσεις κάποιες κατηγορίες στατικών σελίδων όπως τα Microsite και οι Landing Pages.

Αυτό οφείλεται στο οτι στις δυναμικές σελίδες ο διαχειστής όταν θέλει να επεξεργαστει το περιεχόμενο της σελίδας έχει γραφικό – διαχειριστικό περιβάλλον οπού μπορεί να επεξεργαστει πολλά απο τα στοιχεία της σελίδας, ενώ στις στατικες σελίδες ο διαχειριστης πρέπει να είναι και προγραμματιστής, αφού έχει πρόσβαση μόνο σε κώδικα (html, css, javascript).

Τι διαφορά μπορεί όμως να έχει μια στατική απο μια δυναμική σελίδα εικαστικά;
Η απάντηση εδώ είναι οτί και στις δύο περιπτώσεις ο χρήστης βλέπει ένα εικαστικά άρτιο αποτελέσμα, αλλα οι δυναμικές σελίδες έχουν απείρως μεγαλερή λειτουργικότητα και κάνουν σύνθετα πράγματα με τη βοήθεια προσθέτων που στις στατικές σελίδες είτε δε γίνονται, είτε χρειάζεται πολύ μεγάλυτερο budget για να γίνουν.

Στη reweb με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να μετατρέψουμε τη στατική ιστοσελίδα σας σε δυναμική δίνοντας εικαστικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τενικά μια τεράστια αναβάθμιση στον ιστότοπο σας.